Primele imagini după atentatul din Londra! E un dezastru

7 iunie 2017 21:37   Internațional
Ultima actualizare:

La câteva zile după atentatul din Londra care ucis opt persoane, zona unde s-a petrecut tragedia pare ca un loc bântuit, dar nu de sufletele celor care au fost răpuși în doar câteva secunde de jihadiști, ci de amintirea dureroasă a ororilor sângeroase din noaptea de 3 iunie.

Au trecut patru zile de la atacul terorist din Londra, mai exact din Borough Market. Acest loc obișnuia să fie frecventat de londonezi seară de seară, fiind o zonă ticsită de cafenele, terase și restaurante pentru toți cei care vor să se relaxeze alături de familie și prieteni. Acum, în urma atentatului, n-a rămas decât dezastrul.

Ferestrele magazinelor sunt sparte, aleile sunt acoperite de cioburi, scaunele și mesele teraselor sunt răsturnate și se pot găsi diverse bunuri care au aparținut celor care s-au aflat aici în acea noapte, dar le-au lăsat în urmă în goana pentru a-și salva viața.

Potrivit The Mirror, unele dintre imagini dezvăluie și locul unde unul dintre atacatori a fost răpus de polițiști.

Cafenelele și restaurantele aduc acum aminte de momentul înspăimântător în care angajații s-au baricadat în spatele ușilor localurilor după ce au adăpostit trecătorii care fugeau speriați din calea teroriștilor. Toate lucrurile care zac deranjate pe străzi arată haosul care a pus stăpânire pe zona Borough Market atunci când au năvălit jihadiștii Statului Islamic.

Mai multe