Prinţesa Beatrice a Marii Britanii s-a căsătorit în secret. Regina Elisabeta a II-a a fost alături de ea

17 iulie 2020 17:07   Internațional
Ultima actualizare:

Prinţesa Beatrice s-a căsătorit cu omul de afaceri Edoardo Mapelli Mozzi în cadrul unei ceremonii private la care au participat regina Elizabeth a II-a şi rude apropiate.

Nepoata reginei Marii Britanii trebuia să se căsătorească pe 29 mai, dar a amânat planurile de nuntă din cauza pandemiei de coronavirus. 

Iniţial, regina urma să organizeze o recepţie la Palatul Buckingham, dar aceasta a fost anulată pentru a evita "riscuri inutile". 

Beatrice, 31 de ani este fiica cea mare a prinţului Andrew şi a lui Sarah Ferguson. 

Beatrice şi Mozzi, care deţine o companie de design interior, Banda Property, şi este cofondator al organizaţiei caritabile Cricket Builds Hope, s-au cunoscut în 2018.

Prințesa Beatrice i-a cerut voie Reginei Elisabeta a II-a să își organizeze nunta

Astfel, scandalul putea comporomite și nunta fiicei cea mare a Ducelui de York, având în vedere că Beatrice, care programase logodna pe data de 18 decembrie, a fost nevoită să amâne evenimentul important din viața sa, în urma informațiilor care au pătat onoarea familiei regale britanice.

În prezent, după ce tatăl său a fost acuzat de abuzuri sexuale, Prințesa Beatrice, care este a noua în ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii, i-a cerut permisiunea bunicii sale, Regina Elisabeta a II-a, să organizeze ceremonia religioasă de căsătorie. 

Prințesă Beatrice de York, născută pe 8 august 1988, este fiica cea mare a prințului Andrew și a ducesei de York, Sarah Ferguson. Sora să mai mică, prințesă Eugenie, s-a căsătorit cu omul de afaceri Jack Brooksbank în octombrie 2018, la Capela St. George a Castlului Windsor.

Mai multe