Prințesa Charlene s-a tuns scurt. Cum a reacționat Prințul Albert

24 noiembrie 2015 12:32   Internațional
Ultima actualizare:

De când a devenit tatăl gemenilor Jacques și Gabriella, Prințul Albert al II-lea de Monaco (57 de ani) pare mai îndrăgostit ca niciodată. Albert nu ratează nicio ocazie să o complimenteze public pe mama copiilor săi, Prințesa Charlene (37 de ani). Într-un interviu pentru revista People, prințul a comentat admirativ faptul că Charlene s-a tuns scurt.

”E magnifică așa, cu părul tuns scurt”, a răspuns Prințul Albert al II-lea de Monaco, întrebat de jurnaliștii de la revista People ce crede despre noua coafura a Prințesei Charlene. Tânăra mămică a adoptat o coafură foarte la modă în acest moment, Pixie, denumită astfel după cea care a lansat-o, topmodelul englez Pixie Gedolf.

”S-a tuns scurt la sfârșitul verii, pentru că făcea foarte multe lucruri cu copiii și îi era mai simplu așa”, a adăugat Albert al II-lea, pentru People, citat de Paris Match. De altfel, prințul pare mai îndrăgostit ca niciodată și recunoaște că nașterea gemenilor, la 10 decembrie 2014, i-a schimbat mult prioritățile.

”Știam că lucrurile se vor schimba. Fusesem deja avertizat alți tătici. Trebuie să-ți faci timp, să profiți de fiecare moment pe care îl ai la dispoziție, pentru că totul trece foarte repede. Iar timpul trecut nu-l mai poți recupera”, a mai spus Prințul Albert al II-lea de Monaco.

Albert al II-lea de Monaco, s-a căsătorit în 2011 cu Charlene Wittstock, după o relație de cinci ani, în timpul căreia au circulat mai multe zvonuri despre infidelitățile prințului. La sfârșitul anului 2014, cei doi au devenit părinții gemenilor Jacques și Gabriella.

Mai multe