Prințesa Charlotte, în centrul atenției la spitalul unde s-a născut frățiorul ei. Cum a furat inimile tuturor

24 aprilie 2018 5:18   Internațional
Ultima actualizare:

Zi mare în familia regală britanică! Luni, 23 aprilie, Kate Middleton, Ducesă de Cambridge și soția Prințului William, a devenit mamă pentru a treia oară, după ce a născut un băiețel perfect sănătos.

La nici șapte ore de când a născut, ducesa a părăsit spitalul împreună cu soțul său și cu bebelușul familiei, nu înainte ca cel mic să primească vizita fraților săi, Prințul George (4 ani și 9 luni) și Prințesa Charlotte (2 ani și 11 luni). De-a stânga și de-a dreapta tatălui lor, cei doi au făcut deliciul presei în momentul în care au pășit spre scările Spitalului St. Mary's în care se aflau mama și frățiorul lor.

Cea care a atras toate privirile a fost Charlotte, iar gestul ei, acela de a saluta reporterii strânși la fața locului cu o mică fluturare a mâinii, a topit inimile tuturor. George s-a arătat ceva mai timid, dar a fost încurajat de tatăl lui în timp ce trecea prin fața zecilor de jurnaliști.

Bebelușul este al cincilea moștenitor la tronul Marii Britanii și al șaselea strănepot al Reginei Elisabeta a II-a. Surse oficiale ale Casei Regale au declarat că Prințul William a asistat la nașterea celui de-al treilea copil al său, iar ducesa și nou-născutul se simt bine, Kate arătând la fel de spectaculos ca întotdeauna.  Numele micuțului nu a fost încă dezvăluit, dar britanicii fac presupuneri pe această temă. Printre preferatele lor se numără Arthur, James sau Alexander.

Mai multe