Prințesa Diana, gafă în fața altarului. Mulți nu au sesizat greșeala ei

27 aprilie 2017 21:25   Internațional
Ultima actualizare:

Prințesa Diana și Prințul Charles s-au căsătorit în iulie 1981, jurămintele lor fiind făcute în fața a 3400 de oameni în fața Catedralei St. Paul și auzite de o audiență de peste 750 de milioane de oameni de pe tot globul. Probabil cea mai stresantă zi din viața ei, Prințesa Diana a făcut o mică gafă, pe care nu mulți au sesizat-o.

O nouă biografie despre Prințul Charles, scrisă de sciitorul regal, Sally Bedell Smith, scoate la iveală nivelul de stres la care a fost pus tânărul cuplu în ziua nunții lor. Se pare că Prințesa a pronunțat alt nume în fața altarului și nu Charles.

Nunta dintre Prințul Charles și Lady Diana Spencer a fost unul dintre evenimentele memorabile din istoria nunților regale, dar, se pare, evenimentul nu a mers ca pe roate, deoarece Diana i-a încurcat numele soțului.

Totuși, greșeala Dianei nu a fost foarte dramatică, aceasta încurcandu-se în multele nume pe care le mai are Prințul Charles si greșind unul dintre acestea. Prințesa Diana a spus numele „Philip” înaintea numelui „Charles”, care ar fi trebuit, în mod normal, să fie primul. Prințesa a pronunțat Philip Charles Arthur George, în loc de Charles Philip Arthur George.

Mai multe