Prințul Charles i-a spus prințesei Diana că nu o iubește, cu o noapte înainte de nuntă!

10 noiembrie 2020 13:35   Internațional
Ultima actualizare:

Fostul astrolog al prințesei Diana, Penny Thornton, a declarat pentru un nou documentar ITV că aproape a anulat nunta cu prințul Charles după revelația din noaptea precedentă.

Prințul Charles i-a spus prințesei Diana că nu o iubește cu o noapte înainte de nunta lor, potrivit fostului astrolog al prințesei. Penny Thornton, cu care Diana a început să se consulte în 1986, a susținut că declarația a determinat-o să anuleze nunta în 1986. Într-un interviu care poate fi văzut în noul documentar ITV The Diana Interview: Revenge of a Princess, ea a spus: „Unul dintre cele mai șocante lucruri pe care mi le-a spus Diana a fost că, doar cu o seară înainte de nuntă, Charles i-a spus că nu o iubește. Și asta a fost un lucru cu adevărat teribil pe care să i-l faci viitoarei tale mirese, pe care o vei lua de soție în St Paul’s fix a doua zi. Eu s-a gândit chiar să nu mai  participe la nuntă, după acel moment."

În altă parte a documentarului, Charles a fost numit „atroce” de fotograful regal Ken Lennox, pentru că a plecat să joace Polo la câteva minute după ce Diana l-a născut pe fiul lor, prințul Harry. Lennox, care aștepta în fața Spitalului St. Mary din Londra pentru a face poze cuplului și fiului lor nou-născut, a spus că i s-a părut zvonul atât de ridicol încât a pariat 50 de lire sterline, crezând că nu era adevărat, dar a pierdut, relatează Daily Star. Prințul Charles și Lady Di s-au căsătorit în anul 1981 și au divorțat în 1996.

Mai multe