Prințul George are concurență serioasă! Uite ce adorabil este Prințul din Bhutan

18 februarie 2017 17:49   Internațional
Ultima actualizare:

Prințul George (3 ani) și Prințesa Charlotte (1 an), sora sa, sunt unii dintre cei mai urmăriți copii din lume. Toți oamenii sunt cu ochii pe ei încă de când s-au născut și milioane s-au îndrăgostit de obrajii lor bucălați și de zâmbetele inocente.

Chiar dacă George a răpit multe inimi, iată că acesta are concurență serioasă în persoana prințișorului din Bhutan, ce a împlinit un an luna aceasta. Prințul Jigme Namgyel Wangchuck, numit Gyalsey, a cucerit instantaneu persoanele care l-au văzut în calendarul țării sale. 

Gura mică, zâmbetul ștrengar, gropița din obrăjorii numai buni de apucat și părul negru ca abanosul l-au transformat pe mezinul familiei regale într-un superstar. Chiar dacă el nu înțelege mare lucru acum, puștiul de doar un an știe să pozeze ca un profesionist. Nici nu e de mirare de ce familia a ales o poză absolut adorabilă cu Jigme îmbrăcat în costum tradițional pentru a atrage atenția asupra lunii în care acesta își sărbătorește primul an de viață, februarie.

Nașterea prințișorului a fost sărbătorită prin plantarea a 108.000 de copaci. Fiecăruia dintre ei i-a fosr dedicată o rugăciune budistă. Numărul ales, 108.000, la bază 108, considerat sacru în budism: până la atingerea iluminării, un om trebuie să se lepede de 108 păcate, iluzii și dorințe. De aceea, și rozariul budist are 108 mărgele.

Mai multe