Prințul Harry a făcut în secret un sacrifiu uimitor pentru fratele său, William

1 septembrie 2017 18:32   Internațional
Ultima actualizare:

Prinții William și Harry au trecut prin multe împreună, dar fiecare moment greu n-a făcut decât să le întărească și mai mult legătura pe care o au ca frați. puțini știu însă, ce sacrificiu emoționant a făcut Harry pentru Will atunci când acesta din urmă a cerut-o în căsătorie pe Kate Middleton, în 2010.

După ce mama lor, Prințesa Diana a murit, în 1997, cei doi frați au fost duși la Palatul Kensington și puși să aleagă câte un obiect din lucrurile care i-au aparținut defunctei: „William a ales ceasul de mână Cartier al memi lui, iar Harry a luat inelul de logodnă al acesteia, care are o piatră de safir”, a declarat o sursă apropiată familiei regale, potrivit The Mirror.

Cu toate că erau doar niște copii pe-atunci, cei doi frați au căzut de acord la o înțelegere: cel care se va căsători primul, să beneficieze de inelul de logodnă al Prințesei Diana pe care-l alesese Harry. În 2010, când Prințul William a cerut-o în căsătorie pe Kate Middleton, Harry s-a ținut de promisiune și i-a oferit inelul care are o puternică semnificație sentimentală.

Amândoi fiii au moștenit dragostea pentru familie a Dianei, care dăinuiește prin strânsa legătură frățească pe care o au Harry și William. Acum, este bine de observat ce va primi Harry atunci când o va ere în căsătorie pe iubita sa, Meghan Markle. Se poate ca prințul să aleagă pentru inelul de logodnă o piatră prețioasă de pe diadema mamei sale, însă bijuteriile nu mai aparțin acum Prințesei Diana, ci se află în posesia Casei Regale.

Mai multe