Prințul Harry a vrut să renunțe la statutul regal. Ce l-a determinat să nu o facă

25 iunie 2017 10:33   Internațional
Ultima actualizare:

Prințul Harry (32 de ani) a acordat un nou interviu în care a fost sincer și deschis cu publicul. Acesta a dezvăluit câteva detalii despre viața sa, detalii pe care nimeni nu le știa și la care nimeni nu se gândea. Harry a declarat că a fost o vreme în care s-a gândit să renunțe la statutul său de Prinț, voind să ducă o viață normală, fără prea multe responsabilități.

Prințul Harry a mărturist că a fost mereu sufocat cu și de statutul său, încă de când era copil, mereu aducându-i-se aminte că după ce va termina armata va avea un rol important în societate. Prințul a oferit mai multe detalii despre tinerețea sa haotică și a dezvăluit modul în care s-a chinuit să își găsească un scop după ce a plecat din armată. Interviul a fost acordat celor de la Newsweek, care au subliniat faptul că Harry s-a gândit să renunțe la statutul de Prinț și, în mod firesc, să ducă o viață normală.

”Vreau să spun că am vrut să renunț, dar apoi m-am decis să rămân și să lucrez din greu la această latură a mea, trebuia să-mi găsesc un rol și să mi-l asum. Nu vrem să fim doar o adunătură de celebrităţi, ci vrem să ne folosim rolurile pentru a face ceva bun”, a declarat Harry, conform The Sun. Prințul a declarat că mereu i-a plăcut în armată, deoarece se detașa de statutul regal.

”Nu eram Prinț, eram doar Harry. A fost cea mai bună detașare de propria-mi viață. Sunt determinat să am o viață relativ normală și, dacă sunt destul de norocos, să am doi copii. . am petrecut mulți ani neștiind încotro să mă îndrept, nu voiam să mjămaturizez”, a adăugat Prințul.

Mai multe