Prinţul Harry ar fi putut fi ginerele lui George W. Bush. Ce l-a împiedicat să iasă cu fiica fostului preşedinte

27 iulie 2019 10:50   Internațional
Ultima actualizare:

Prinţul Harry are o căsnicie fericită şi un copil frumos cu Meghan Markle, dar acum câţiva ani a fost la un pas să fie cuplat cu nimeni alta decât Barbara Bush, fiica lui George W. Bush. A spus-o chiar Jenna Bush Hager, sora ei geamănă, care a încercat să le facă "lipeala", dar un lucru a împiedicat-o.

FIica fostului preşedinte american George W. Bush, Jenna a povestit că a vrut să îi propună lui Harry să iasă la o întâlnire cu sora ei geamănă, şi crede că Barbara şi prinţul ar fi putut chiar să se căsătorească. Un lucru a împiedicat însă ca ducele să ajungă cumnatul ei: două perechi de ochelari de soare. 

Jenna, care este jurnalistă, i-a luat un interviu lui Harry în 2019, la Jocurile Invictus din Florida. Atunci, ea a ţinut să îi dea numărul de telefon al Barbarei şi totul părea că merge ca pe roate, până când prinţul a propus ca el şi Jenna să poarte ochelari de soare. Asta a pus o barieră între ei, susţine fiica lui Bush, conform huffpost.com. 

Totuşi, în timpul interviului, Jenna l-a întrebat pe Harry cum stă cu viaţa amoroasă şi chiar i-a spus că şi sora ei e singură, însă numărul de telefon al Barbarei nu a ajuns la ducele de Sussex.

Jenna nu regretă însă că a încercat să îi facă lipeala surorii ei cu Harry în acest fel. "Părinţii mei s-au cunoscut tot aşa, după ce cineva i-a trimis la o întâlnire. Cred că ar merge şi pentru sora mea. Iar Harry e un tip grozav", a mai spus fiica fostului preşedinte.  

Mai multe