Prințul Harry, asaltat de admiratoare în ultima vizită din Irlanda de Nord

9 septembrie 2017 20:31   Internațional
Ultima actualizare:

Prințul Harry (32 ani) a fost asaltat de admiratoare, care i-au cerut numărul de telefon , în timp ce se deplasa spre o petrecere exclusivistă din Hillsborough Castle. Prințul Harry a fost înconjurat de zeci de admiratoare înfocate care îl strigau și îi cereau fie să facă o poză alături de ele, fie să le lase numărul personal de telefon. Deși femeile l-au înconjurat, Prințul nu le-a acordat atenție și s-a îndreptat grăbit spre locul unde urma să se desfășoare evenimentul la care fusese invitat. În ciuda vremii ploioase, Prințul Harry a fost foarte vesel și a schimbat zâmbete cu toți participanții.

Potrivit Daily Mail, vizita Prințului Harry în Irlanda de Nord a avut loc la doar câteva zile după ce prietena sa, actrița Meghan Markle a vorbit public,pentru prima dată, despre relația pe care o are cu Harry. Se pare că admiratorii Casei Regale a Marii Britanii au luat în serios zvonurile despre o posibilă logodnă dintre Harry și Meghan și au decis să se adune în număr cât mai mare pentru a-i oferi o primire călduroasă în Emerald Isle, Irlanda de Nord. 

Tatăl lui Harry, Prințul Charles, a efectuat la rândul său numeroase vizite în Irlanda, iar la începutul acestui an a adus un tribut soldaților care și-au pierdut viața luptând pentru libertatea irladezilor, în anul 1916.

În timpul vizitei sale, Harry s-a întâlnit cu numeroase organizații, formate din tineri, care militează pentru drepurile omului și a lăudat inițiativa de care dau dovadă astfel de grupări. Unul dintre evenimentele cele mai importante care a avut loc în Irlanda de Nord a fost inaugurarea unui nou serviciu de ambulanță,în valoare de peste 5,7 milioane de lire sterline. Harry a fost martor la inaugurare și a asistat la demontrații privind funcționarea echipamentului din dotarea acestuia. 

Mai multe