Prințul Harry s-a angajat! Cu ce se ocupă la primul său loc de muncă oficial

24 martie 2021 10:12   Internațional
Ultima actualizare:

Ducele de Sussex s-a alăturat startup-ului BetterUp din Silicon Valley ca ofițer șef al secției de "impact", a declarat compania marți. Un purtător de cuvânt al lui Harry a confirmat, de asemenea, noul rol al prințului. BetterUp oferă clienților servicii de coaching și sănătate mintală. Site-ul web al companiei îl enumeră pe Harry ca parte a echipei sale de conducere, descriindu-l ca fiind „un veteran umanitar, militar, avocat al sănătății mintale și ecologist”.

Prințul Harry nu mai este membru al familiei regale, dar acum are un loc de muncă: executiv la un o firmă din Silicon Valley. Acesta se alătură startup-ului la câteva săptămâni după ce el și Meghan, ducesa de Sussex, i-au acordat lui Oprah Winfrey un interviu bombă care le-a detaliat decizia de a părăsi Regatul Unit și de a se retrage de la rolurile pe care le aveau de îndeplinit în familia regală britanică. Cuplul, care locuiește în California, a abordat și tensiunea pe care viața regală a avut-o asupra sănătății mintale.

„Am intenția de a contribui la crearea unui impact în viața oamenilor”

Wall Street Journal a fost primul care a raportat că Harry s-a alăturat startup-ului. La BetterUp, se așteaptă ca Harry să contribuie la deciziile de strategie a produselor și la contribuțiile caritabile și să susțină public subiecte legate de sănătatea mintală, a raportat ziarul. Sursa citată a mai spus că BetterUp a refuzat să comenteze cât de mult ar fi plătit Harry.

„Am intenția de a contribui la crearea unui impact în viața oamenilor”, a spus prințul Harry într-un răspuns prin e-mail la întrebări despre motivul pentru care s-a angajat.. „Coachingul proactiv oferă posibilități nesfârșite de dezvoltare personală, conștientizare sporită și o viață mai bună în toate timpurile.” 

Mai multe