Prinţul Harry şi-a făcut iubită care se răsfaţă goală în vacanţe

30 ianuarie 2016 14:57   Internațional
Ultima actualizare:

În timp ce William s-a aşezat la casa lui şi îşi aşteaptă cuminte rândul la tronul Marii Britanii, Prinţul Harry (31 de ani) umblă din floare-n floare. Cea mai recentă cucerire este o tânără de 22 de ani din Statele Unite ale Americii, pe nume Juliette Labelle.

Prinţul Harry şi Juliette s-au întâlnit în timpul unei deplasări pe care acesta a făcut-o la Los Angeles de Anul Nou. Fata lucrează în departamentul de relaţii publice la Dior.

„Este blondă, şic şi cu relaţii bune. Este şi amuzantă, încrezătoare şi nu e deranjată să arate tuturor ce sexy este. Şi mai are şi acel spirit liber care-i place lui”, a declarat o sursă pentru publicaţia britanică The Sun.

Deocamdată, cei doi nu vor să vorbească despre relaţia lor. Mai mult, Juliette a negat că l-ar cunoaşte pe Prinţ atunci când a fost abordată de jurnalişti.

Harry s-a despărţit de ultima iubită, Cressida Bonas, în martie 2014, după o ceartă urâtă la o nuntă. Se pare că acesteia îi displăcea profund viaţa strictă lângă un cap încoronat, în condiţiile în care îşi dorea să fie actriţă.

Mai multe