Prințul Harry și logodnica sa, în pericol! Au primit un pachet cu o substanță suspectă

23 februarie 2018 8:18   Internațional
Ultima actualizare:

Prințul Harry și Meghan Markle s-au confruntat pentru prima dată cu o amenințare serioasă. Aceștia au primit un plic suspect, fără emisar, care conținea o pudră albă. Cei doi viitori duci au fost imediat supuși unor teste pentru a fi siguri că nu au fost expuși la o substanță letală precum antraxul.

Polițiștii britanici au deschis o anchetă prin care vor trebui să afle cine a trimis pachetul suspect. Se pare că plicul a fost deschis de un membru al staff-ului prințului, astfel că nici el, nici logodnica sa nu au fost supuși direct la acea substanță, însă tot li s-au făcut teste medicale, fiindcă ar fi existat pericolul să fie expuși sub altă formă, scrie The Telegraph.

Din fericire, rezultatul testelor efectuate și asupra prafului alb a confirmat că substanța nu era periculoasă, dar polițiștii investighează acum cazul, pentru a găsi persoana sau persoanele care au trimis scrisoarea capcană.

Incidentul s-a petrecut pe 12 februarie, dar informațiile au ajuns în presa britanică abia joi, 22 februarie. Drept urmare, membrii Familiei Regale și-au sporit securitatea, mai ales că urmează câteva evenimente importante pentru Casa Regală.

Mai multe