Prințul Louis a împlinit 3 ani! Fotografia adorabilă făcută chiar de Kate Middleton

23 aprilie 2021 12:56   Internațional
Ultima actualizare:

Vineri, 23 aprilie, este o zi de sărbătoare pentru membrii Casei Regale a Marii Britanii. Cel mai mic dintre copiii prințului William și ai ducesei de Cambridge, Kate Midleton, împlineștee trei ani. Cu ocazia aniversării, Kate a distribuit o imagine adorabilă în care protagonist este sărbătoritul zilei, prințul Louis!

Prințul Louis, mezinul cuplului format din prințul William și Kate Middleton împlinește vineri, 23 aprilie, 3 ani, ocazie cu care ducesa de Cambridge a distribuit pe pagina oficială al Palatului Kensington un instantaneu adorabil făcut chiar de ea.

Fotografia îl înfățișează pe micul Louis pe bicicletă, îmbrăcat în uniforma de grădiniță. Fotografia a acumulat milioane de aprecieri în doar câteva ore, iar internauții au fost fermecați de zâmbetul larg al sărbătoritului. 

„Trei ani. Făcută la începutul acestei săptămâni de Ducesă înainte de a pleca în prima lui zi de creșă. Ducele și Ducesa sunt încântați să împărtășească o nouă fotografie cu prințul Louis”, informează contul oficial de Instagram al Ducilor de Cambridge. 

Louis merge la aceeași creșă unde a fost înscrisă și sora sa mai mare, prințesa Charlotte. O sursă din anturajul familiei a dezvăluit revistei People motivul pentru care ducii au ales această instituție de învățământ preșcolar: implicarea personalului instituției. 

Mai multe