Prinţul, nuntă de 650.000 € cu fosta stripteuză

14 iunie 2015 20:33   Internațional
Ultima actualizare:

Visul „Cenuşăresei” a devenit realitate. Fosta stripteuză Sofia Hellqvist şi şarmantul prinţ Carl Philip, al treilea în linia de succesiune la tronul Suediei, au avut parte, sâmbătă, de o nuntă ca-n basme.

Au bătut clopote de nuntă, sâmbătă, când Prinţul Carl Philip (36 de ani), singurul băiat al regelui Carl Gustaf, a luat de soţie o fostă stripteuză şi chelneriţă. Sofia Hellqvist (30 ani) e prima femeie fără sânge albastru care devine prinţesă în câteva sute de ani în familia regală suedeză.

Mireasa, care nu a renunţat la tatuaje nici în ziua nunţii, a păşit spre altar la braţul tatălui ei, Erik Hellqvist. Invitaţii, reprezentanţi ai mai multor familii regale din lume, erau   în lacrimi de emoţie. Sofia a impresionat prin simplitate şi eleganţă într-o rochie cu trenă semnată Ida Sjöstedt, în timp ce pe cap purta o diademă cu diamante şi smaralde. Alesul inimii sale o aştepta zâmbind radios. Doar verigheta, care nu voia să intre pe degetul miresei, a tulburat puţin perfecţiunea momentului. Fastuoasa ceremonie, care a avut loc în capela Palatului Regal din Stockholm, a costat nu mai puţin de 650.000 de euro (circa 3 milioane de lei), potrivit Bild. După ceremonie, cuplul princiar a parcurs cu trăsura centrul capitalei, unde sute de mii de oameni au venit să sărbătorească căsătoria lor. De la balconul palatului, Prinţul şi-a sărutat soţia, care va avea titlul de prinţesa Sofia, ducesă de Värmland. Cei 550 de invitaţi au participat la o recepţie regală, unde au fost trataţi numai cu bucate alese, pregătite de cei mai faimoşi bucătari suedezi. Carl Philip a cunoscut-o pe starleta sexy în 2010, într-un club din Las Vegas.

Mai multe