Prințul Philip a avut dureri foarte mari în timpul nunții regale. Ce a pățit înainte de eveniment

27 mai 2018 17:58   Internațional
Ultima actualizare:

Prințul Philip (96 de ani) a avut dureri insuportabile pe parcursul nunții regale. Deși nu s-a văzut acest lucru la tv, Prințul Philip a avut parte de un incident nerprevăsut care l-a trecut prin dureri foarte puternice atunci când Prințul Harry și Meghan Markle și-au spus „DA” în fața altarului.

Soțul Reginei Elisabeta a-II-a ar fi căzut în baie și și-ar fi rupt o coastă cu puțin timp înainte de nunta regală, conform publicației thesun.co.uk. Pe parcursul evenimentului s-a putut observa faptul că el nu se simțea prea bine, ba, mai mult, avea ochii întunecați. Tristul incident s-ar fi petrecut cu doar câteva zile înaintea nunții, iar Prințul Philip ar fi urcat și coborât scările palatului regal de mai multe ori pentru a fi sigur că este capabil să meargă fără ajutorul cârjelor la nunta nepotului cu actrița de la Hollywood.

Sursele citate de publicația amintită au mărturisit că Prințul Philip nu a vrut ajutor medical sau cârje după incident. „Nu este un fan al dușului, el preferă să facă baie. Dar este un om foarte determinat și nu era nimic care să-l oprească să aungă la nunta regală sau să fie ajutat de cârje”, au declarat acele surse.

Mai multe