Prințul William a dezvăluit că micuțul George ia lecții de balet

23 octombrie 2018 17:06   Internațional
Ultima actualizare:

Prinţul George (5 ani) va fi un dansator redutabil! Tatăl său, prinţul William, a dezvăluit că fiul său ia lecţii de balet şi adoră să danseze.

Săptămâna trecută, ducele de Cambridge a fost gazda unui eveniment pentru tineri, organizat la Palatul Kensington. William a vorbit cu unul dintre invitaţii săi, un dansator de 14 ani, care duce o campaniei împotriva hărţuirii verbale şi fizice.

Prinţul George merge la balet

„George face şi el dansuri şi chiar îi place foarte mult să meargă la lecţiile de dans”, i-a spus William tânărului pe nume Junior. Se pare că micul prinţ moşteneşte pasiunea pentru dans de la bunica lui, regretata Lady Di.

„Mama mea dansa mereu. Adora să danseze!”, a mai spus William, care i-a dat şi nişte sfaturi tânărului dansator. „Dacă e ceva ce iubeşti să faci, atunci nu te lăsa. Nu lăsa pe nimeni să îţi spună altceva. Tu ţine-te de pasiunea ta!”, a conchis William, potrivit People.

Prinţul George face balet la şcoala la care studiază. El are o şedinţă de 35 de minute în fiecare săptămână. Lecţiile de balet se fac în prezenta unui pianist, care le cântă copiilor.

Mai multe