Prințul William a lipsit de la o ceremonie importantă pentru a merge în club să danseze

15 martie 2017 7:49   Internațional
Ultima actualizare:

Prințul William (34 de ani) a fost surprins dansând într-un club din Elveția, în timp ce restul Familiei Regale au participat la o ceremonie pentru Ziua Commonwealth-ului la Westminster Abbey.

A avut el mișcări de dans mai „old-school”, dar a părut că s-a simțit bine, s-a distrat, părând că se bucură de faptul că a luat o pauză de la îndatoririle de prinț. S-a mișcat pe ritmul piesei „I Got 5 On It”, a trupei Luniz, dar și pe ritm de muzică dance și nu i-a păsat că a fost surprins de priviri indiscrete.

Prințul William ar fi trebuit să participe alături de Regina Marii Britanii la ceremonia organizată în cinstea Zilei Commonwalth-ului, dar el a preferat o mică vacanță la schi în Alpii elvețieni, după cum precizează Daily Mail.

Cu o zi înainte,William și câțiva prieteni, după ce s-au bucurat de schiat, s-au simțit bine în compania unor tinere încântătoare, una dintre ele fiind fotomodelul super-sexy Sophie Taylor, care s-a arătat foarte dornică să-l întâlnească pe prinț și să bea împreună câteva pahare de bere și vin. El a dansat chiar în clubul unde frumoasa blondină lucrează și se crede că în tot acest timp, Kate se află acasă, în Regatul Unit, cu copiii.

Mai multe