Prinţul William, dezvăluiri dureroase despre moartea Dianei: "Sunt încă în stare de şoc"

19 aprilie 2017 8:09   Internațional
Ultima actualizare:

Prinţul William a recunoscut că e încă în stare de şoc din cauza morţii mamei sale, Prinţesa Diana, în 1997. Dezvăluirea lui William vine după ce fratele său, Harry, a vorbit despre căderea nervoasă pe care a suferit-o pentru că a refuzat să vorbească despre tragedia prin care a trecut.

William a făcut mărturisirea în timpul unui interviu acordat alături de zece maratonişti care suferă toţi de depresie sau alte boli psihice. Una dintre femei, al cărui soţ s-a sinucis, l-a întrebat pe prinţ cum poţi să treci peste moartea cuiva drag. 

"Când mama ta a murit, aveai puţin mai mult decât copiii mei. Or să fi ok, nu-i aşa?", l-a întrebat femeia, conform mirror.co.uk.

"Copiii tăi vor fi bine. Şocul prin care treci e puternic. Oamenii cred că şocul morţii cuiva drag nu durează, dar nu e adevărat. Nu treci niciodată peste asta", a spus Wiliam. 

Comentariul lui William vine la câteva zile după ce Harry a recunoscut că a avut nevoie de ajutorul unui specialist pentru că a fost pe punctul de a avea o cădere nervoasă. El a povestit că a trecut prin doi ani de haos total pentru că nu ştia cum să se împace cu moartea mamei sale. 

Mai multe