Prințul William, în scaun cu rotile la un eveniment. Kate Middleton a fost impresionată

22 martie 2018 19:40   Internațional
Ultima actualizare:

Cei doi prinți, William și Harry, duc mai departe moștenirea mamei lor, Prințesa Diana, de a se implica în acțiuni caritabile pentru persoanele cu dizabilități. De această dată, a fost rândul lui William să participe la un eveniment unde s-a pus în postura unui atlet cu dizabilități motorii.

În cinstea sportivilor cu membre amputate, a fost organizată o nouă competiție sportivă la care au luat parte și William și soția sa, Kate. Jocurile Commonwalth-ului, cum au fost denumite, au fost un bun prilej de a experimenta dificultatea cu care sportivii cu dizabilități locomotorii devin campioni în Jocurile Paralimpice.

Conform express.co.uk, a fost organizat un meci de baschet, iar Will s-a alăturat uneia dintre echipe, dar a jucat din aceeași postură precum coechipierii săi: dintr-un scaun cu rotile. Kate Middleton a admirat inițiativa soțului său, mai ales că echipa sa a câștigat partida.

William a mărturisit apoi că este extrem de dificil să-și folosești doar mâinile pentru a pune în mișcare scaunul greu și, desigur, mai trebuie să arunci și la coș sau să prinzi mingea. El a observat că în timpul jocului, te poți răni foarte ușor la mâini atunci când jucătorii se izbesc unii de alții. Unul dintre sportivi, care mai are doar două degete la o mână, i-a răspuns printr-o glumă pe cât de amuzantă, pe atât de tristă: "Aveam cinci degete la mâna asta când m-am apucat de sportul ăsta".

Mai multe