Prințul William, Prințul Harry și Kate Middleton folosesc YouTube-ul pentru o cauză socială

8 aprilie 2017 10:14   Internațional
Ultima actualizare:

Cei doi Prinți, William și Harry, împreună cu Ducesa de Cambridge, Kate, și-au dedicat mult timp cauzei lor, aceea de a atrage atenția și de a promova sănătatea mintală. ”Heads Together” are scopul de a readuce stigmatul în privința sănătății mintale prin discuții cu tineri, veterani și oameni ai străzii.

Cele trei personalități regale au vorbit la fiecare pas despre proiectul ce vizează sănătatea mintală. Săptămâna aceasta, Heads Together a lansat o serie de filmulețe, #oktosay, care înfățișează câteva dintre acele conversații dificile din viața fiecărei persoane.

In fiecare film, o persoana ii povesteste unui prieten sau unui confident despre o perioada dificila prin care a trecut.

În unul dintre ele, fotbalistul Rio Ferdinand, care și-a pierdut soția bolnavă de cancer la sân, vorbește cu agentul și prietenul său despre cum s-a confruntat cu această problemă și despre cum a trebuit să-și susțină familia cu toate că era afectat de cele întamplate.

În alt filmuleț, o femeie vorbește cu mama sa despre cum a trăit, timp de 10 ani, în depresie și anxietate.

În acest moment, 10 filmulețe sunt disponibile pe canalul de YouTube al campaniei Heads Together, iar site-ul lor va pune la dispoziție mai multe informații despre sănătatea mintală.

Mai multe