Prinţul William şi-a supărat soţia: i-a ieşit iar din cuvânt, deşi l-a implorat să nu mai facă asta!

19 martie 2018 12:44   Internațional
Ultima actualizare:

Scandal la Palatul Kensington! Prinţul William a profitat de o seară liberă, joi, şi a ieşit la o partidă de fotbal cu băieţii. Nu asta a supărat-o însă pe soţia lui Kate Middleton, 36 de ani, care este gravidă cu cel de al treilea copil, ci vehicolul pe care l-a luat prinţul: un bolid pe două roţi care zboară cu peste 210 km/h.

Încă din 2016, Ducesa Catherine l-a implorat pe Prinţul William să nu se mai dea cu motocicleta. Se tem,e că pasiunea pentru viteză a soţului ei, îi va fi fatală acestuia la un moment dat. În ultima vreme William nu i-a ieşit din vorbă şi şi-a lăsat motocicletele în garajul de la Palatul Kensington, însă recent a fost chemat de prieteni la un meci de fotbal cinci contra cinci în cealaltă parte a Londrei şi pentru a ajunge la timp, William a încălecat pe motocicleta Ducati, de 14.000 de lire sterline, care prinde 210 km/h şi a fugit la meci.

Partida de fotbal nu a durat mai mult de o oră, însă scandalul de acasă încă nu s-a stins. Apropiaţii familiei princiare declară că de joi seara şi până astăzi, 19 martie, Kate nu i-a mai vorbit soţului ei şi i-a dat un ultimatum. Având în vedere că este însărcinată, William a pus capul în pământ şi a acceptat condiţiile.

Mai multe