Prințul William vrea să-l învețe pe adorabilul George cum să salveze vieți

1 noiembrie 2017 14:04   Internațional
Ultima actualizare:

Inspirat de actul eroic al unei fetițe de cinci ani care și-a salvat mama, Prințul William s-a gândit că ar fi bine dacă l-ar învăța și pe fiul său cum să reacționeze într-o situație de urgență.

Prințul William a avut onoarea să o întâlnească pe Suzie McCash, o fetiță de doar cinci anișori, care s-a dovedit suficient de inteligentă, la o vârstă atât de fragedă, să sune la urgență. După ce mama ei a început să se simtă rău. Apelul, prin care a explicat medicului ce simptome are, i-a salvat viața femeii, ambulanța ajungând la timp pentru a-i oferi ajutor.

Actul ei eroic a devenit cunoscut în întreaga lume, iar Prințul William a dorit să o întâlnească personal pe micuța eroină, dar l-a determinat să se gândească și cu multă seriozitate la Prințul George, care, deși e cam de aceeași vârstă cu fetița, nu este sigur că fiul lui ar acționa cum trebuie într-o situație critică.

„Am un fiu de patru ani, pe care-l cheamă George, iar dacă îi dau un telefon mobil, nu știu ce ar face. Știi ceva? Am de gând să port o conversație cu George  cu privire la ce ar trebui să facă pentru că ceea ce ai făcut tu, este foarte important”, i-a spus William micuței Suzie, conform express.co.uk.

Mai multe