Profa a făcut striptease la oră! Elevii au filmat-o

13 aprilie 2016 13:19   Internațional
Ultima actualizare:

O profesoară fără inhibiții a făcut striptease în clasă, iar elevii ei au filmat tot momentul. Cu toate că părea că se simte bine, s-ar putea să plătească scump pentru asta. Femeia predă la un liceu din Gramsci Keynes, din Toscana (Italia). Videoclipul în care aceasta se dezbracă în fața clasei a fost publicat pe Internet, iar părinții care-și duc copiii la acel liceu sunt oripilați de incident.

Un elev a filmat-o pe profesoară cu telefonul mobil. Aceasta a fost surprinsă făcând striptease la oră, în fața copiilor care se aflau la curs, potrivit Daily Mail. Presa locală susține că femeia predă IT (tehnologia informației), însă indentitatea ei nu a fost făcută publică. Videoclipul cu ea făcând striptease a ajuns viral pe rețeaua de socializare Facebook. 

Directoarea liceului, Maria Grazia Tempesti, s-a declarat de-a dreptul șocată de gestul profesoarei, însă nu a vrut să comenteze mai mult pe seama acestui subiect. Până acum, reprezentanții școlii Gramsci Keynes nu au avut probleme cu profesoara respectivă, dar au declarat că vor începe o investigație în acest caz, luni (11 aprilie).

Mai multe