Profețiile lui Nostradamus pentru 2021: războaie nesfârșite și un cutremur devastator

1 ianuarie 2021 10:48   Internațional
Ultima actualizare:

Predicţiile lui Nostradamus pentru 2021 nu sunt deloc liniștitoare, după un 2020 în care omenirea a fost foarte încercată. Celebrul astrolog a prezis un an marcat de cutremure, războaie și furtuni solare.

Interpreţii profeţiilor lui Nostradamus susţin că celebrul astrolog a prezis că, în 2021, omenirea va trebui să se ocupe de zombi.

Un om de ştiinţă rus va crea o armă biologică capabilă să transforme oamenii în zombi. Şi, după o perioadă de convieţuire care nu este tocmai paşnică, va duce la dispariţia rasei umane.

Potrivit exegeţilor lui Nostradamus, simbolul cămilei care apare în catrene este un semnal fără echivoc: în 2021, musulmanii vor deveni stăpâni ai lumii. Pentru unii, echilibrul dintre declinul demografic al Vechiului Continent şi o imigraţie din ce în ce mai masivă din ţările musulmane va fi suficient pentru ca acest lucru să se întâmple. În această privinţă, Nostradamus însuşi ar vorbi despre o „mare înlocuire” în secole. Pentru alţii, pe lângă faptul că vor domina numeric, musulmanii vor cuceri Europa prin război.  

„Furtuni solare şi războaie nesfârşite”  

„Vom vedea apele ridicându-se şi pământul prăbuşindu-se peste ele”, scrie Nostradamus. Acesta ar fi efectul furtunilor solare datorate schimbărilor climatice: creşterea nivelului oceanelor şi a cataclismelor de pe tot globul. Şi, după tsunami şi cutremure, va urma o serie întreagă de războaie pentru a determina prin forţă cine va avea ultimele resurse naturale rămase. Cu condiţia să rămână.  

Cutremur devastator în California  

Cu o imagine elocventă - „Focul şi o dâră lungă de scântei vor lumina cerul”, Nostradamus ilustrează coliziunea unei comete cu planeta Pământ care va provoca o serie de cutremure. Nostradamus prezice un cutremur în California. Într-unul dintre catrenele lui Nostradamus - „Mercur în Săgetător, Saturn în declin” - se referă chiar la o dată specifică: 25 noiembrie 2021. Exact ziua în care un cutremur de proporţii devastatoare ar trebui să distrugă California.   

Citește mai multe despre profețiile lui Nostradamus pe Adevarul.ro

Mai multe