Răspunsul halucinant al lui Charles când a fost întrebat de ce avea amantă

8 august 2017 13:14   Internațional
Ultima actualizare:

Cu puțin înainte de comemorarea morții Prințesei Diana în tragicul accident din Paris, mai multe documentare despre viața „prințesei inimilor” au depășit standardele audienței în Marea Britanie. Diana a dezvăluit o serie de detalii intime despre căscnicie și despre pasiunile ascunse.

Fratele Prințesei Diana, Contele Spencer, a încercat în zadar să determine presa britanică să nu publice înregistrările de jurnal ale surorii sale. În documentarul „Diana: In Her Own Words”, ea dezvăluie cum decurgea relația dintre ea și Prințul Charles și cum răceala dintre ei a determinat-o în cele din urmă să se refugieze sentimental și să-și reverse dragostea către alți bărbați.

Diana a mărturisit că pasiunea dintre ea și Charles nu a durat prea mult. Imediat după conceperea Prințului William, Charles a devenit tot mai distant față de ea și nici măcar relații intime nu mai existau între ei, sau cel puțin erau foarte rare. Într-una dintre înregistrări, Diana recunoaște că sexul cu Charles era „bizar”, ea însăși ajunsese să nu mai simtă nimic.

Când a aflat cu certitudine că o înșeală cu Camilla, Diana a încercat să-l înfrunte și l-a întrebat direct de ce are o amantă: „Îmi amintesc că i-am spus soțului meu: «De ce este mereu domnișoara prin preajmă?» (se referea la Camilla, n.r.). iar el mi-a răspuns: «Păi...refuz să fiu singurul Prinț al Țării Galilor care n-a avut niciodată nicio amantă.»”, a povestit Diana, potrivit Daily Star.

Mai multe