Război pe podea în supermarket! Clienții s-au bătut pe o bucată de carne FOTO

17 iunie 2015 20:26   Internațional
Ultima actualizare:

Un supermarket din Marea Britanie a redus drastic prețurile la produsele din carne. Clienții s-au îmbulzit în fața raftului, iar la un moment dat au început să se încaiere pentru produsele ieftinite. Mulți dintre ei au ajuns să se lupte pe podeaua magazinului, ca într-un adevărat meci de wrestling.

Angajații supermarketului nu și-au imaginat ce va urma când au ieftinit produsele din carne. Clienții, oameni în toată firea, s-au luptat unii cu alții pentru a cumpăra cărnurile aflate la reducere, chiar pe podeaua din magazin. Aceștia s-au urcat unii peste alții, s-au împins, s-au îmbrâncit, au făcut orice pentru a putea profita de promoție, informează dailymail.co.uk.

Literalmente se urcau unii peste alții și se împingeau numai pentru a ajunge la niște bucăți de pui ieftinite. Era ca în scenele pe care le vezi în taberele de refugiați din Africa, nu în Marea Britanie a secolului 21”, a spus un martor ocular.

Un purtător de cuvânt al companiei a declarat că reprezentanții au pornit o investigație pentru a rezolva problema, și pentru ca acest lucru să nu se mai întâmple niciodată în magazinele lor.

Mai multe