Reacția familiei după ce a renunțat la barba de 14 ani VIDEO

3 august 2015 10:54   Internațional
Ultima actualizare:

N-o să-ți vină să crezi! Când s-a bărbierit pentru prima dată după 14 ani, un bărbat a fost de nerecunoscut chiar şi pentru cei mai apropiaţi oameni. Familia l-a acceptat cu greu, privindu-l ca pe un străin.

Amit și-a lăsat barba să crească timp de 14 ani. Numit de prieteni „Mookie”, omul în vârstă de 44 de ani avea o barbă atât de lungă astfel încât soția și copii nu și l-au fi imaginat vreodată cum ar arăta fără ea, potrivit Huffington Post.

Este de nerecunoscut fără barbă

După ce Amit a luat decizia să renunțe la barbă, noul său look a șocat toți cunoscuții. De exemplu, tatăl lui nu l-a recunoscut și nu l-a băgat în seamă când a trecut pe lângă el pe stradă.

Cea mai interesantă reacție a venit din partea soției lui, Limor. Ea a fost de-a dreptul șocată și s-a frecat la ochi având impresia că nu vede bine. „Nu-mi vine să cred că tu arăți așa fără barbă”, a reacționat ea.

Și mai șocant a fost momentul în care "Mookie" s-a apropiat de ea să o sărute. Soția a lui a avut o atitudine foarte ciudată, spunând: „Mă simt ca și cum te-aș înșela pe tine cu tine. E o senzație ciudată. Poate că tu crezi că glumesc.”

Filmul cu Amit face parte dintr-o campanie de promovare a unei mărci de lame de ras din străinătate.

Mai multe