Regina Elisabeta a plâns în public. Care a fost motivul

18 mai 2016 11:32   Internațional
Ultima actualizare:

De regulă, Regina Elisabeta a Marii Britanii este văzută mereu afișând imaginea unui monarh demn și greu de impresionat. Rareori și-a manifestat vizibil propriile sentimente în public, chiar și cele de bucurie. De această dată însă, Majestatea Sa nu și-a putut ascunde tristețea și a vărsat câteva lacrimi la monumentul unor soldați căzuți la datorie.

Cel mai longeviv monarh al Marii Britanii, Regina Elisabeta, a participat marți (17 mai) la o ceremonie de comemorare a soldaților din Regimentul Ducelui de Lancaster, care au căzut la datorie, relatează DailyMail.co.uk. Ea a depus un omagiu la Monumentul Arboretum din Alrewas, Staffordshire, dar nu și-a putut ascunde emoțiile și au fost surprinse câteva lacrimi pe obrajii Majestății Sale.

Regina și-a aplecat privirea și a încercat să își ascundă cu mâna ochii înlăcrimați. Momentul a fost într-adevăr unul emoționant, ca oricare ceremonie de comemorare a eroilor militari. Reacția Reginei a surprins totuși deoarece ea este cunoscută pentru faptul că își ascunde destul de bine sentimentele. Ea a participat alături de familiile soldaților care au murit pe front, unde a depus o coroana de flori și  a dezvelit un nou monument de bronz, înfățișând un leu în memoria militarilor.

Mai multe