Regina Letizia, apariție de senzație. Cum arată rochia demnă de covorul roșu

30 aprilie 2017 18:22   Internațional
Ultima actualizare:

Regina Spaniei, Letizia, (44 de ani) a participa la o petrecere privată, iar toți ochii au fost ațintiți asupra ei. Aceasta a participa la petrecerea organizată cu ocazia aniversării Regelui de Netherlands, Williem Alexander, dar ea a fost în centru atenției, nu sărbătoritul. Rochia roșie în care și-a făcut apariția s-a așezat perfect pe formele sale demne de un adevărat model.

Regina Letizia este cunoscută pentru frumusețea și grația sa, fiecare apariție fiind impecabilă. Aceasta a participat la aniversarea altui cap încoronat, Regele Willem Alexander, iar apariția sa a fost una demnă de covorul roșu.

Designul rochiei purtate de aceasta a fost cu totul și cu totul inedit. De o culoare roșie orbitoare, lungă până în pământ, care i-a modelat perfect trupul,rochia pare că a fost croită pe ea. Chiar dacă fiecare apariție a sa și fiecare outfit purtat de aceasta este impecabil și demn de o adevărată Regină, rochia pe care aceasta a purtat-o la eveniment este una din preferatele criticilor de modă.

Creația unui cunoscut designer britanic, Stella McCartney a fost lăudată de toată lumea. Mamă a doi copii, Regina arată incredibil la cei 44 de ani ai săi. Adeptă a detaliilor, diamantele din cercei și brățară au completat perfect ținuta glamour.

Regina a optat pentru un machiaj natural la ochi, însă a contrastat cu rujul roșu strident. Chiar dacă aceasta fost însoțită de soțul ei, Regele Felipe al VI-lea, care a purtat un costum negru elegant, ”priveliștea” a oferit-o Letizia.

Regele Wilem-Alexander și-a sărbătorit cea de-a 50-a aniversare, sâmbătă 30 aprilie, întraga comunitate petrecând pe străzile orașului.

Mai multe