Regina Rania a Iordaniei şi soţul ei au împlinit 25 de ani de căsnicie! Imagini de colecţie

12 iunie 2018 15:15   Internațional
Ultima actualizare:

Când a urcat pe tron, în 1999, era cea mai tânăra regina din lume (29 de ani) şi a fost declarată şi cea mai frumoasă. Regina Rania a Iordaniei (47 de ai) şi Abdullah al II-lea al Iordaniei (56 de ani) au împlinit zilele trecute 25 de ani de căsătorie.

Înainte de a deveni soţia lui Abdullah al II-lea, Rania a studiat Administrarea Afacerilor la Universitatea Americană din Cairo. Ea s-a mutat cu părinţii în Amman, Iordania, şi a lucrat la o firmă de IT.

Cum s-au cunoscut Rania şi Abdullah al II-lea

Abdullah al II-lea s-a îndrăgostit pe loc de frumoasa Rania. Cei doi s-au cunoscut la un dineu organizat de sora lui în ianuarie 1993 şi două luni mai târziu s-au logodit.

În 10 iunie 1993, Rania Al-Yassin se căsătorea cu Abdullah al II-lea al Iordaniei. Cu prilejul împlinirii a 25 de ani de căsătorie, Familia Regală a Iordaniei a publicat mai multe fotografii cu cei doi monarhi. Nunta celor doi a fost una de poveste, iar Rania a fost o mireasă superbă.

Imagini de colecţie cu Regina Rania şi Abdullah al II-lea

Regina Rania şi Regele Abdullah al II-lea au împreună patru copii: Hussein (23 ani), Iman (21 ani), Salma (17 ani) și Hashem (13 ani).

Regina Rania, favorita iordanienilor

Rania a Iordaniei este una dintre cele mai iubite regine din lume. Nu este doar un chip frumos, ci o regină modernă, foarte activă pe plan politic şi social. Pe lângă asta, Regina Rania dă lecţii de stil la fiecare apariţie. În ultimii ani, Rania a fost nelipsită din topul Forbes al celor mai influente persoane din lume. Soția Regelui Abdullah al II-lea este foarte iubită de iordanieni. Ea face acte caritabile, iubeşte foarte mult copii şi se implică în viața sistemului public de învățământ.

Mai multe