Replica demenţială a unei fete de 11 ani care îi dă papucii prietenului. Adulţii au fost uimiţi

1 iulie 2015 20:07   Internațional
Ultima actualizare:

O fată de 11 ani a aflat că prietenul ei umblă cu alte fete şi, supărată că băiatul e neserios de mic, s-a gândit să îi dea papucii. Modul în care a făcut-o însă i-a uimit pe mulţi.

Fata, originară din Texas, a purtat o conversaţie cu prietenul ei, pe nume Joey, prin intermediul mesajelor. Conform buzzfeed.com, sora de 17 ani a acesteia, Madi, le-a descoperit şi s-a amuzat copios când a văzut că sora ei e atât de sigură pe ea de la o vârstă atât de fragedă.

Din mesaje, se înţelege că Joey a mers la plimbare în parc cu o altă fată, deşi îi spusese prietenei oficiale că o iubeşte. Ba chiar, fata îi mai dăduse o şansă în trecut, deşi Joey călcase strâmb şi atunci. Joey se scuză, dar fata e fermă pe poziţii. Când prietenul îi spune că "totuşi m-ai iubit puţin", fata îi dă replica finală. 

"Ding ding ding ce a fost asta? Sunetul liftului, pentru că nu mai eşti la nivelul meu. Eu am câştigat cearta asta. Acum chiar s-a terminat totul între noi", i-a scris adolescenta prietenului. 

Discuţia celor doi fosţi a fost publicată pe internet de sora fetei, Madi, care a rămas uimită de răspunsul copilei, dar şi s-a amuzat că cei doi au purtat o astfel de discuţie la 11 ani. 

Mai multe