Român, asasinat la comandă în Costa Rica

11 septembrie 2019 8:15   Internațional
Ultima actualizare:

Atac în stil mafiot în Costa Rica. Un român a fost împuşcat pe stradă. Bărbatul se afla într-o maşină alături de iubita lui când doi motociclişti s-au apropiat de vehicul şi au început să tragă focuri de armă.

Atac sângeros pe străzile din Costa Rica. Din primele informaţii, un bărbat român a fost împuşcat în plină stradă de doi motociclişti, anunţă Antena 3. Se pare că asasinatul ar fi fost comandat de un grup infracţional.

Tânărul a fost omorât în timp ce se afla într-o mașină împreună cu iubita sa, un model din Costa Rica, potrivit presei locale. La un moment dat se poate observa pe imaginile camerelor de supraveghere doi motocicliști care se apropie de mașina în care se aflau cei doi și trag mai multe focuri de armă. Scenele s-au petrecut pe o stradă din fața sediului Primăriei din orașul Alajuelita, Costa Rica. 

Potrivit presei locale, numele lui este Ionuț George Otelac, în vârstă de 38 de ani, iar femeia avea 25 de ani și era Raquel Maria Gamboa Mora, un top model din Costa Rica, şi ea fiind în atenţia oamenilor legii.

Românul avea antecedente penale. În 2001, românul fusese reţinut de poliţie în aeroport când încerca să treacă cu 20 de kilograme de cocaină. Asasinatul se pare că este o regşare de conturi între român şi un grup infracţional.

Mai multe