Român condamnat în Marea Britanie pentru răpirea unui copil de 2 ani

19 octombrie 2017 15:50   Internațional
Ultima actualizare:

Un român va sta trei ani după gratii în Marea Britanie pentru răpirea unui copil de doi ani, pe care ar fi intenționat să-l agreseze sexual în toaleta unui McDonald’s.

Anul acesta, în 10 mai, băiețelul, care era însoțit de mamă, se afla într-un McDonald’s din nordul Londrei. O secundă de neatenţie din partea mamei a fost de ajuns pentru ca micuţul să dispară.

În timp ce copilul se juca lângă o scară, Iulian Alexandru Badaric (36 de ani) l-a luat pe băiat şi l-a dus într-una din toaletele fast-food-ului. Mama a alertat imediat angajaţii şi a început să-l caute cu disperare prin încăpere.

O persoană a observat că o cabină de la toaletă era închisă. Când a deschis ușa l-au găsit pe băieţel, alături de bărbat. Angajaţii au chemat poliţia, iar românul a fost arestat, scrie Metro.

Zilele trecute şi-a primit şi sentinţa. El a fost găsit vinovat de răpirea copilului, însă nu au fost găsite probe care să susțină acuzația de agresiune sexuală. Magistraţii i-au dat trei ani de închisoare, iar după ce își va ispăși pedeapsa, Badaric va fi deportat în România.

Mai multe