Românca Daniela a cucerit Hollywoodul cu mâncarea de post

2 iulie 2015 22:51   Internațional
Ultima actualizare:

Mâncarea românească nu are egal pe lume! Dacă legendarul Jose Feliciano (69 de ani) e înnebunit după sarmale cu mămăliguţă, Lita Ford şi E.G. Daily se topesc după chifteluţele fără carne. Priscilla Presley savurează pe nemestecate orice găteşte de post românca Daniela Ameruoso.

Daniela Ameruoso (30 de ani) a povestit în exclusivitate pentru Click! cum, de la o simplă petrecere la care a gătit pentru soţul ei, Christopher Ameruoso, unul dintre cei mai titraţi fotografi de la Hollywood, a ajuns celebră în SUA. Actorul Joe Mantegna, 68 de ani (cunoscut din serialul „Minţi criminale”), văduva lui Elvis Presley, Priscilla (70 de ani), Pamela Anderson (48 de ani) şi Robert Plant (66 de ani) de la Led Zeppelin au devenit dependenţi de mâncarea ei.

Cum majoritatea sunt adepţii mâncărurilor vegetariene, Daniela a pus în practică ce a învăţat de la bunica ei, din Timişoara. „Nu am visat vreodată că voi sta alături de Priscilla Presley.Nu numai că m-am împrietenit de minune, dar pot spune că ea este cea mai înfocată degustătoare a mâncărurilor mele.

Evident, după soţul meu. Lui Robert Plant îi plac prăjiturile mele şi chitarista de la Runaway, Lita Ford, e înnebunită după chifteluţele vegetariene”, ne-a declarat Daniela, care şi-a lansat recent propria emisiune pe HNGN.

Show-ul se numeşte „365 Vegan Dishes with Daniela”. Christopher şi Daniela sunt căsătoriţi din 2010 şi intenţionează să adopte un copil din România, de la casa de Copii “Onisim” din Timişoara. Daniela e fotomodel şi, alături de soţul ei, şi-a dedicat viaţa salvării animalelor.

A învăţat de la bunica ei

Daniela a învăţat de la bunica ei că mâncarea de post e extrem de sănătoasă. „Face inima românului mai fericită şi sângele va curge mai uşor prin vene”. Pamela Anderson, Mike Tyson, Alicia Silverstone, Joe Mantegna, Nicollette Sheridan (din „Neveste disperate”) sunt doar câteva staruri care de ani buni mănâncă vegan.

„Natura ne oferă tot ce ne trebuie, aşa că putem să profităm. Învăţaţi să mâncaţi şi legumele care nu vă plac. Eu fac burger din sfeclă roşie pentru că nu o pot mânca altfel. Faceţi la fel cu vinetele, roşiile sau gogoşarii. Sunt delicioase preparate cum trebuie”, ne-a dezvăluit Daniela Ameruoso.

Mai multe