Româncele şi-au scos sânii la înaintare

22 aprilie 2015 21:06   Internațional
Ultima actualizare:

Bărbaţii au fost seduşi întotdeauna de sânii doamnelor. Feministele din Islanda s-au săturat, însă, ca aceştia să saliveze când le privesc, astfel că au lansat Campania ”Free the nipple”, în traducere ”Eliberează-ţi sfârcul”.

Femeile de acolo s-au decis să-şi arate sânii, ca o formă de revoltă.  Ele au dorit să atragă atenţia lumii întregi că o areolă mamară are o mult mai mare semnificaţie decât cred bărbaţii.

Sfârcul şi sânul nu sunt chestii care trebuie sexualizate sau privite exclusiv sexual, ci reprezintă puritatea mamei, locul de unde se hrăneşte fiecare în primele zile ale existenţei. Campania a devenit una virală şi a prins inclusiv la noi în ţară. Aşa se face că zeci de femei, de toate vârstele, s-au fotografiat goale şi au postat pozele pe site-urile de socializare sau pe www.urbology.ro. Una dintre ele este Maria Secrieriu, 27 de ani, fostă concurentă la “MasterChef”. „Îmi plac provocările. Şi cred în frumuseţea femeii fără alunecarea în vulgaritate”, este de părere frumoasa blondină.

Mai multe