Românul care și-a executat familia, în Texas, a fost condamnat la închisoare pe viață

18 decembrie 2017 12:51   Internațional
Ultima actualizare:

Camil Mătase și-a ucis soția și fiul cel mare, în 2013, pe motiv că era foarte gelos, iar băiatul, despre care susținea că e bolnav, nu ar fi rezistat fără mama lui. Apărarea lui a fost spulberată, iar judecătorii i-au dat cea mai aspră pedeapsă.

Camil Mătase, originar din Brașov, stabilit însă de ani buni în Texas a ajuns pe cele mai importante canale de știri din Statele Unite după ce s-a descoperit că și-a ucis soția și fiul cel mare. Era gelos pe femeie, astfel că a cumpărat o armă și a împușcat-o de mai multe ori în timp ce dormea. Bărbatul avea suspiciuni că soția lui ar fi intrat într-un anturaj cu persoane care se ocupau de trafic de droguri și proxenetism. Trupul femeii de 47 de ani și a fiului cel mare de 26 de ani au fost găsite într-o baltă de sânge. Mezinul familiei, care avea 17 ani la acea vreme, a avut norocul să scape cu viață pentru că nu se afla acasă. 

Camil Mătase a fost condamnat de către judecătorii texani la închisoare pe viață, asta după ce s-a avut în vederea cererea autorităților române ca acesta să nu fie supus pedepsei cu moartea. 

Mai multe