S-a dus la medic cu dureri de stomac. Ce a aflat i-a schimbat viața

6 noiembrie 2015 22:09   Internațional
Ultima actualizare:

O femeie din Massachusetts, Statele Unite ale Americii, s-a dus la doctor acuzând dureri grave în zona abdominală. Nu a durat mult până când medicii au descoperit ce se întâmpla, de fapt, cu ea. Atunci când a primit vestea, pacienta a rămas fără cuvinte.

Judy Brown, în vârstă de 47 de ani, credea că ceva foarte rău se întâmpla cu ea în momentele acelea. Resimțea dureri îngrozitoare și credea că are o problemă gravă. Imediat ce au supus-o unor analize rapide, doctorii i-au dat o veste la care nu se aștepta, potrivit abcnews.go.com.

Medicii i-au dat o veste bună

Se pare că femeia era însărcinată și intrase, deja, în travaliu, ceea ce explica durerile acute. „A fost puțin înfricoșător să intru în spital gândindu-mă că ceva foarte rău mi se întâmpla. A fost copleșitor să înțeleg și să realizez că eram însărcinată și că eram cât pe ce să intru în travaliu”, a povestit Lucy.

Femeia a născut o fetiță sănătoasă la numai câteva minute după ce a aflat că va avea un copil. Ea, împreună cu soțul ei, cu care este căsătorită de 22 de ani, s-au bucurat la venirea pe lume a bebelușului, în ciuda faptului că ei doi nu se gândiseră niciodată la acest lucru. Până la nașterea fetiței, cei doi nu aveau nici un copil.

Mai multe