S-a măritat cu fiul vitreg şi-i face şi un copil. Povestea rusoaicei de 35 de ani a făcut încojunrul lumii

14 ianuarie 2021 19:40   Internațional
Ultima actualizare:

Marina Balmaşeva, de 35 de ani, poate spune că a întinerit după ce s-a îndrăgostit de propriul fiu. Ea avea 22 de ani când s-a măritat cu Alexei Şavirin (acum în vârstă de 45 de ani). Nu au putut avea copii, aşa că au adoptat cinci micuţi pe care i-au crescut împreună. Printre ei şi Vladimir, poreclit ”Vova”.

Marina a devenit celebră în Rusia după ce a început să facă sport, să ţină regim şi a ajuns să aibă o siluetă de fotomodel, slăbind peste 40 de kilograme. Balmaşeva, 35 de ani, s-a îndrăgostit de fiul ei, Vladimir Şavirin, 21 de ani, în 2019, când acesta a venit în vacanţa universitară. Alexei Şavirin a aflat târziu de idila lor, când Marina a cerut divorţul.

”Mă lăsa să dorm şi ea se strecura în camera băiatului şi făceau sex. L-a sedus pe acesta când încă era minor. Sunt convins de asta”, a declarat în public Alexei. 

În plină pandemie, în 2020, Marina şi Vladimir s-au căsătorit. Povestea lor a făcut înconjurul planetei şi contul de Instagram şi canalul de YouTube ale Marinei au devenit veritabile ”făbricuţe de bani”. De aceea, ea a stabilit să semneze un contract prenupţial cu Vladimir, care are ”cei mai frumoşi ochi albaştri din lume” şi să îşi pună la adăpost averea. 

Recent, Marina a postat primele fotografii cu burtica şi i-a anunţat pe toţi admiratorii ei că aşteaptă un bebeluş cu soţul ei de 21 de ani. Întrebată însă cum a fost posibilă întinerirea ei, ea a recunoscut că şi-a făcut operaţii de întindere a pielii feţei şi a apelat la câteva injecţii cu Botox. Mama şi fiul ei vitreg, deveniţi între timp soţ şi soţie, locuiesc împreună de mai bine de un an. 

Mai multe