S-a operat de 42 de ori şi i-a căzut nasul în batistă

14 aprilie 2016 20:52   Internațional
Ultima actualizare:

Catastrofă! Abia şi-a făcut nasul aşa cum visa că a ajuns la Urgenţe, în Malaga, Spania, după ce a strănutat puternic în timp ce se bronza la plajă.

Timp de 15 ani, Rodrigo, de profesie steward, a stat mai mult prin spitale. Originar din Brazilia, el a visat dintotdeauna să aibă un trup perfect şi să arate la fel de bine ca păpuşoiul Ken. Recent însă, la doar trei luni după ce şi-a remodelat nasul pentru a 15 oară, bărbatul a păţit o catastrofă. Un strănut puternic i-a desprins cartilajul de pe piramida nazală şi s-a trezit cu o ditamai gaura în mijlocul feţei. „Am ajuns cu nasul în batistă la Urgenţe. Cred că trupul meu a respins transplantul de cartilaj la care am fost suspus acum trei luni. Mă tem să nu necrozeze zona”, a declarat Rodrigo.

El a cheltuit până în prezent peste 400.000 de dolari pe operaţii estetice. Şi-a pus pătrăţele din silicon pe abdomen, de 30.000 de dolari, şi-a montat pectorali de 13.000 de dolari şi bicepşi de 10.000 de dolari. A făcut nenumărate liposucţii, care l-au costat peste 20.000 de dolari şi şi-a remodelat picioarele ca la carte. La nas a făcut nu mai puţin de 15 operaţii de reconstrucţie, pe care a cheltuit peste 50.000 de dolari. Buzele şi bărbia sunt şi ele „sculptate” din silicon. Pentru a avea bani de operaţii, Rodrigo a vândut o vilă în Costa del Sol pe care o primise ca moştenire. Recent, a devenit cetăţean britanic şi s-a angajat ca steward.

Mai multe