S-a pozat în ipostaze porno lângă oamenii pe care i-a ucis

25 noiembrie 2014 12:53   Internațional
Ultima actualizare:

Asistenta italiană, care a omorât 38 de pacienţi, pentru că aceştia sau familiile lor o enervau, avea o plăcere macabră de a se fotografia lângă cadavrele acestora.

Daniela Poggiali (42 de ani) a fost arestată, luna trecută, pentru uciderea a 38 de persoane, internate într-un spital din Lugo, prin injectarea acestora cu supradoze de potasiu.

Această substanţă dispare din organism în maximum 48 de ore, de aceea este foarte greu de depistat. Ghinionul ei a fost ca, la autopsia uneia dintre paciente, Rosa Calderoni, de 78 de ani, potasiul nu a apucat să fie eliminat din sistemul circulator, aşa că totul a ieşit la iveală.

După ce îşi omora pacienţii, Daniela Poggiali se lăsa imortalizată lângă ei, pe patul de spital, făcând gesturi obscene sau zâmbind la cameră, cu degetele mari în sus. Fotografiile macabre au fost făcute în ianuarie 2013, de către o colegă de serviciu, care a mărturisit că a fost obligată să facă acest lucru.

"Era foarte euforică şi voia să aibă o poză lângă cadavru. Nu aveam curajul să o refuz, căci era o persoană răzbunătoare. Obişnuia să dea pacienţilor laxative numai ca să le facă viaţa grea asistentelor de pe tura următoare", a mărturisit asistenta complice autorităţilor, conform Corriere della Sera.Daniela Poggiali a negat acuzaţiile de crimă şi spune că pacienţii erau încă în viaţă atunci când s-a fotografiat cu ei.

Mai multe