Schwarzenegger și soția lui Macron, ipostază intimă în fața președintelui francez

24 iunie 2017 12:12   Internațional
Ultima actualizare:

Arnold Schwarzenegger (69 de ani) s-a întâlnit cu președintele francez, Emmanuel Macron, la Paris, pentru a discuta schimbările climatice. Se pare că a fost distras de frumusețea soției acestuia, Brigitte, cu care a schimbat multe ocheade și zâmbete.

Fostul guvernator al Californiei, care l-a atacat dur pe Donald Trump după ce a retras America din Acordul climatic de la Paris, a fost surprins încercând să o sărute pe Prima Doamnă a Franței, Brigitte Trogneux, în timpul întâlnirii de la Palatul Elysee.

Actorul de la Hollywood a vizitat capitala Franței alături de mai mulți politicieni, activiști și experți, cu care a lansat o campanie pentru mediul înconjurător. Întâlnirea de la Paris are loc la o săptămână după ce Trump a anunțat că retrage SUA din Acordul de la Paris, lucru ce a îngrijorat întreg globul.

Se pare că Schwarzenegger s-a simțit mai bine în companiea lui Briggitte, drept dovadă pozele care au fost surprinse de fotografi. ”Terminator” din fire, Arnold pare că a vrut să o sărute pe Prima Doamnă, însă a fost refuzat cu un zâmbet politicos din partea soției lui Macron. Chiar dacă pare că cei doi își dau frâu liber sentimentelor, chiar în fața lui Emmanuel Macron, situația a fost manageriată cu politețe de Brigitte.

Fie că au râs de filmele în care acesta a jucat, fie că au împărtășit opinii despre politică, fostul guvernator i-a făcut o impresie bună lui Brigitte care i-a răspuns prin zâmbete și surâsuri vizibile.

Mai multe