Scrisoarea emoționantă a unui băiețel împușcat: «Dragă Moș Crăciun,»

27 noiembrie 2015 22:33   Internațional
Ultima actualizare:

Un băiețel în vârstă de numai șapte ani a fost împușcat în picior după ce a deschis ușa unor necunoscuți. Cei doi s-au dovedit a fi doi atacatori care încercau să „regleze conturile” într-o dispută între găști. Micuțul a rămas cu traumatisme marcante, iar mama lui, care se afla în spatele său, a suferit, de asemenea, răni la nivelul piciorului.

Cu toate acestea, micul Christian Hickey a fost internat și chiar dacă se află într-un pat de spital, asta nu îl oprește să se gândească cu bucurie la Sărbătoarea Crăciunului. Așa se face că băiețelul i-a scris o scrisoare Moșului, dar nu oricum.

Iată ce își dorește

Faptul că a fost împușcat l-a marcat pe viață, dovada fiind și prima dorință pe care băiatul i-o adresează lui Moș Crăciun, ilustrată într-o imagine publicată de Metro.co.uk.

Printre câteva jucării și alte dorințe normale pentru un copilaș de șapte ani, Christian a scris: „Dragă Moșule, anul acesta de Crăciun, aș vrea să ajuți polițiștii să-i prindă pe oamenii care m-au rănit”. Polițiștii care anchetează cazul cred că încep să se apropie de final și au publicat scrisoarea în speranța că cineva ar putea să le ofere câteva informații.

„Ce i s-a întâmplat lui Christian îl va urmări toată viața, dar ceea ce putem face este să încercăm să îl revanșăm prin găsirea celor responsabili și aducerea lor în fața justiției”, a declarat Russ Jacskon de la divizia criminalistică a Poliției din Greater Manchester.

Mai multe