Se îndoapă non-stop să fie cea mai grasă femeie din lume

15 februarie 2015 19:05   Internațional
Ultima actualizare:

Îi place la nebunie să fie grasă! O femeie din Arizona, SUA, care suferă de obezitate, a fost părăsită de iubit după ce a slăbit. Acum îşi doreşte să se îngraşe şi mai mult.

Susanne Eman cântărea circa 360 kg în urmă cu doi ani şi visa să ajungă cea mai grasă femeie din lume. Dar, la cererea iubitului ei, ­femeia a acceptat să slăbească, pentru ca iubitul să o ducă la altar.  Însă, după ce a slăbit 80 kg, bărbatul a ­decis s-o părăsească. ­Afecta­tă de despărţire, femeia, în ­vârstă de 36 de ani, a dat jos 130 de kilograme. Uimitor, americanca nu se bucura de ”silueta” sa: „Mă simţeam micuţă”.

Mamă a doi copii, Susanne s-a ambiţionat să se îngraşe din nou. La momentul actual, Susanne cân­tăreşte 266 kg şi spune că vrea s-o depăşească pe britanica Charity Pierce (38 de ani), de 362 de kilograme, care deţine recordul mondial pentru cea mai grasă femeie din lume.

Recent, Eman şi-a găsit sufletul pereche. Oricât ar părea de ciudat, Nick Abbate, un scriitor specializat în probleme de nutriţie şi slăbire, o ajută pe Susanne să înfulece în fiecare zi câte 20.000 de calorii. „E foarte sexy, o găsesc extrem de atractivă”, spune Nick.

Bărbatul adoră să prepare mese uriaşe pentru Susanne, ca să-i îndeplinească visul. Meniul ei zilnic este foarte diversificat. Numai micul dejun include 12 ouă, jumătate de kilogram de şuncă şi 2 litri de milkshake. Spre deosebire de Susanne, Nick cântăreşte doar 76 kg şi se hrăneşte numai cu salată. 

Mănâncă zilnic 20.000 de calorii

Meniul zilnic al lui Susanne Eman include 20.000 de calorii. Micul dejun e alcătuit din 12 ouă, 500 g şuncă, 4 cartofi mari, o farfurie de shaorme mici, 2 litri de suc şi milkshake. La prânz, femeia înfulecă 2 pizza uriaşe, 3 cheeseburgeri, 2 porţii de cartofi prăjiţi şi 9 shaorme. Ziua o încheie cu deserturi de ciocolată şi vafe.

Mai multe