Secretara s-a trezit peste noapte multimilionară! De ce a răsplătit-o șeful

27 octombrie 2016 22:55   Internațional
Ultima actualizare:

Ce bucurie poate fi mai mare decât atunci când șeful de la locul de muncă te răsplătește cu...jumătate din averea sa! Asta a primit prin testament fosta secretară a multimilionarului italian Bernardo Caprotti.

Acesta a lăsat fostei sale secretare, Germana Chlodi, jumătate din agoniseala sa din timpul unei lungi cariere în afaceri, în jur de 75 de milioane de euro, informează Ansa.it.

Caprotti a oferit secretarei sale o asemenea avere deoarece a vrut să-i răsplătească loialitatea pe care a avut-o față de el de-a lungul anilor. În mod paradozal însă, milionarul a lăsat moștenire nepoților săi „doar” 15 milioane de euro de fiecare.

Bernardo Caprotti a murit luna aceasta la vârsta de 91 de ani, fiind unul dintre cei mai cunoscuți oameni de afaceri din Italia. Secretara acestuia a mărturisit că nu știa nimic despre intențiile lui și a rămas șocată atunci când a aflat cât de bogată a devenit.

Apreciază cu un like pagina noastră de Facebook dacă ți-a plăcut acest articol. Vei afla și mai multe informații interesante!

Mai multe