Șefa penitenciarului a dansat din buric în fața deținuților

13 mai 2016 14:05   Internațional
Ultima actualizare:

Asta da directoare! Șefa penitenciarului Villahermosa din Columbia, Claudia Patricia Giraldo Ossa, le-a oferit o reprezentație de dans din buric. Femeia a fost filmată și fotografiată în timp ce dansa lasciv în fața deținuților, iar acum se află în mijlocul unui real scandal, care o poate costa întreaga sa carieră.

Claudia Patricia Giraldo Ossa a dansat din buric pentru deținuții din închisoarea Villahermosa. Îmbrăcată într-o pereche de blugi strâmți și un maiou sexy, femeia a renunțat la orice inhibiții și a dansat cu infractorii închiși în penitenciarul pe care chiar ea îl conduce, scrie cotidianul britanic Daily Mail.

Deținuții s-au arătat de-a dreptul încântați de prestație femeii, au fluierat-o și au aplaudat-o pentru dans. Colegii Claudiei susțin că ea nu intenționa să danseze la evenimentul organizat în penitenciarul Villahermosa, dar s-a simțit obligată să participe, la cererea deținuților.

Claudia Patricia Giraldo Ossa va fi suferi o mustrare disciplinară, dar nu se știe dacă își va pierde funcția din cauza acestui scandal. Potrivit presei locale, șefa penitenciarului Villahermosa a refuzat total să vorbească despre acest subiect. 

Mai multe