Selfie cu prețul vieții? Cele mai înfricoșătoare imagini din lume

16 aprilie 2016 11:50   Internațional
Ultima actualizare:

Sunt milioane de motive pentru care merită să vizitezi măcar o dată în viață Rio de Janeiro, din Brazilia, de la fantasticele plaje și mâncarea exotică, până la viața de noapte a orașului. Nu doar stilul de viață urban și cultura locală îi surprind pe turiști, dar și peisajele incredibile cu înălțimi amețitoare.

Conform Huffingtonpost.com, pe anumite conturi de Instagram au fost publicate câteva fotografii impresionante din Rio de Janeiro care te fac să amețești. Muntele Pedra da Gavea se înalță la peste 800 de metri deasupra Oceanului Atlantic care te cucerește prin culoarea de un albastru intens.

Dacă pare să impresioneze privit din depărtare, vei rămâne uimit când vei vedea peisajul panoramic incredibil din vârful muntelui. Câțiva turiști au încercat această experiență.

Muntele se află în Parcul Național Tijuca, ce cuprinde o extindere a pădurii tropicale până în orașul Rio de Janeiro. De departe, se poate observa cum fenomenele naturale au sculptat pereții muntelui Pedra da Gavea astfel încât seamănă cu un chip uman.

Din vârful acestuia se pot vedea imagini incredibile cu parcul național, oceanul și orașul de la poalele muntelui. Dacă vrei să simți o experiență unică, poți încerca un tur al muntelui organizat de o companie locală sau te poți încumeta să faci chiar tu excurisa care durează în jur de trei ore.

Apreciază cu un like pagina noastră de Facebook dacă ți-a plăcut acest articol. Vei afla și mai multe informații interesante!

Mai multe