Sex la concert! Fanii au rămas şocaţi când au văzut scena

20 ianuarie 2015 10:34   Internațional
Ultima actualizare:

Atât trupa, cât şi fanii au rămas şocaţi când un cuplu s-a dezbrăcat şi a început să facă sex pe scenă în timpul unui concert.

Incidentul a avut loc într-un bar din Solana Beach, San Diego, în mijlocul unui spectacol al trupei americane de punk Dead Kennedys, conform postului de ştiri ABC 10. O femeie s-a urcat pe scenă, ţi-a dat hainele jos, iar partenerul ei a început să îi facă sex oral. 

Un bărbat aflat în public a povestit că mai multe persoane au făcut fotografii, şocaţi de întâmplare. 

"Nu e ceva ce vezi la un concert de punk. E o ciudăţenie", a spus Chris, care a menţionat că nimeni nu i-a oprit pe cei doi, nici măcar anagajaţi ai barului. 

Conducerea localului a declarat însă că: "Nu acceptăm un astfel de comportament, iar paza a oprit totul imediat. E prima oară când se întâmplă". În plus, reprezentanţii susţin că i-au dat afară imediat pe cei doi. 

Contactat de jurnalişti, departamentul de poliţie a explicat că orice persoană care se dezbracă în public poate fi anchetată dacă se primesc plângeri din partea alte persoane. Însă, deocamdată, nimeni nu a depus plângeri după incidentul din bar. Cu toate acestea, întâmplarea poate fi considerată o încălcare a codului profesional.

Mai multe