Sexy-ministra a devenit Prima Doamnă

31 august 2015 21:12   Internațional
Ultima actualizare:

Surpriză la Tiraspol! Sexy-ministra Nina Ştanski a devenit peste noapte Prima Doamnă a regiunii separatiste Transnistria din Republica Moldova. Însuşi liderul Evgheni Şevciuk a spus că a luat-o de nevastă pe frumoasa brunetă, fost fotomodel.

Preşedintele auto-proclamatei Republici Moldoveneşti Nistrene, Evgheni Şevciuk (47 de ani), a anunţat într-o conferinţă de presă că s-a însurat cu Nina Ştanski, un fost fotomodel, de 36 de ani, care conducea Ministerul de Externe al regiunii separatiste. Acesta a ţinut să precizeze că “în curând ea va trece la îndeplinirea obligaţiilor de Primă Doamnă în stat”. Aprigă simpatizantă pro-rusă, Nina va lăsa treburile ministerului pe seama altei persoane. Presa a scris că cei doi au mers împreună într-o vacanţă înainte ca acest anunţ să fie făcut.

Transnistria este o regiune autonomă din Republica Moldova situată la est de Nistru. Aşa-numita Re­pu­blica Moldovenească Nistreană mai controlează şi şase comune, precum şi municipiul Tighina de la vest de Nistru. Regiunea separatistă şi-a declarat independenţa în 1990, declarând Tiraspolul drept capitala sa.

Mai multe